Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 30 g d'amandes décortiquées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en petits tronçons
- 200 g de navet boule d'or, coupé en dés
- 200 g de panais, coupé en cubes
- 200 g de chair de potiron, coupée en cubes
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de restes de poulet cuit, désossé et sans peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandade de lieu à la patate douce
1 godz.
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Crumble de légumes au parmesan
1 godz.
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10min
Tarte automnale
1 godz. 15 min
Gratin de poulet aux carottes, millet et parmesan
1 godz.
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Crumble de poisson
1 godz.
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min