Kompatibilní verze
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 450 g de poireaux, coupés en rondelles
-
180
g de crottins de Chavignol (100 g détaillés en dés et 80 g en lamelles)
nebo 180 g de crottins de chèvre (100 g détaillés en dés et 80 g en lamelles) - 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- 200 g de saumon frais, détaillé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1924.3 kJ / 462.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 181.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1 Std. 35 Min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Tarte aux figues, courgettes et mozzarella
45min
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 Std. 30 Min