Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de camembert au lait cru, coupé en morceaux
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2549 kJ / 614 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1145.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 Std.
Tarte croustillante au brie
50min
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Tarte aux oignons et curé nantais
1 Std. 30 Min
Minigalettes aux champignons
1 Std. 45 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.