Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de quinoa, roja
- 1000 g de agua
- 50 g de cebolla, en trozo
- 3 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más
- 40 g de arroz (p.ej. basmati o de grano largo)
- 1 cditas comino en polvo, y un poco más para decorar
- 300 g de acelgas, sin los tallos blancos
-
600
g de caldo de pollo
nebo 600 g de caldo de verduras -
100
g de caldo de pollo (volitelně)
nebo 100 g de caldo de verduras (volitelně) - 1 pizca sal marina
- 1 pizca pimienta negra molida
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurridos
-
100
g de yogur natural sin azúcar
nebo 100 g de jocoque
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 116 kJ / 28 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de espinacas con nuez
20min
Sopa de berenjena asada
40min
Crema de coliflor con piñones
40min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de betabel
40min
Crema de ejotes con verduras
35min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Crema vegana de acelgas
30min
Crema de chícharos y chardonnay
35min
Sopa de coliflor y garbanzos
50min