Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Öl
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 150 g Rotwein
- 200 g Rinderfond
- 120 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¾ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Mini-Rouladen
3h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Meatballs in Tomatensauce
45min
Jasminreis, gekocht
35min
Langkornreis, gekocht
35min
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Kartoffeln für viele
35min