Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 250 g Rotwein, trocken
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 550 g Wasser
- 350 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 geh. TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Kümmel, gemahlen
nebo ½ TL Kümmel, ganz - 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 3 Lorbeerblätter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 160 g rote Paprika, in dünnen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1h 40min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Gulaschsuppe
1h 15min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Gulaschsuppe
1h 5 min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1h