Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 250 g Rotwein, trocken
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 550 g Wasser
- 350 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 geh. TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Kümmel, gemahlen
nebo ½ TL Kümmel, ganz - 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 3 Lorbeerblätter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 160 g rote Paprika, in dünnen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Gulaschsuppe
1h 15 min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Räuberfleisch
1h 15 min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h