Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert (siehe Tipp)
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 50 g trockener Weißwein, siehe Tipp
- 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Königsberger Eintopf
45min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3h 15min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3u. 50min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2u.
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4u.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühner-Nudel-Eintopf
2u.