Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert (siehe Tipp)
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 50 g trockener Weißwein, siehe Tipp
- 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 godz.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühner-Kraft-Suppe
2 godz. 10 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Königsberger Eintopf
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Mini-Rouladen
3h 30min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min