Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rinderfond
- 2 Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
- 30 g Öl
- 2 Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser (bis zur maximalen Füllmenge)
Suppe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Porree, in Ringen (2 mm)
- 80 g Suppennudeln
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2072 kJ / 494 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Mini-Rouladen
3h 30min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Gulaschsuppe deluxe
2h
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Hühner-Kraft-Suppe
2 godz. 10 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Bolognese classico
5h
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min