
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rinderfond
- 2 Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
- 30 g Öl
- 2 Zwiebeln mit Schale, geviertelt
- 100 g Möhren in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen mit Schale
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser (bis zur maximalen Füllmenge)
Suppe
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 100 g Möhren in Scheiben (2 mm)
- 100 g Knollensellerie in Würfeln (1 cm)
- 50 g Porree in Ringen (2 mm)
- 80 g Suppennudeln
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 494 kcal / 2072 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2hod.
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3hod. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Mini-Rouladen
3hod. 30min
Hühner-Kraft-Suppe
2hod. 10min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2hod.
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2hod.
Bolognese classico
5hod.
Gulaschsuppe deluxe
2hod.
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2hod. 45min