
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 65 kcal / 274 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vermicelli cinesi con gamberi
1hod. 15min
Zabaione
15min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10hod. 40min
Chawan mushi
35min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Ravioli 'Shao mai'
2hod.
Shao mai di gamberi al vapore
1hod. 15min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1hod. 5min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min