Uova di quaglia in gelatina alle erbe

Uova di quaglia in gelatina alle erbe

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
20 pezzi

Suroviny

  • 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
  • 400 g di acqua + q.b.
  • 10 uova di quaglia
  • ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
  • 20 pezzettini di peperone rosso
  • scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.7 g
Kalorie 274 kJ / 65 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...