Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Polpetti all'inferno
40min
Zabaione
15min
Agnolotti al brasato
3hod.
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Buridda alla ligure
55 Min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Bagna cauda
35min