Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
15min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1sa 30 dk
Zuppetta tiepida di albicocche con croccante ai pistacchi (Bimby Friend)
2h
Colorare le uova di verde
Keine Bewertungen
Zabaione
15min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2sa 25 dk
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Faraona ai funghi porcini
1sa 10 dk
Merluzzo in salsa aioli
1sa
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Burro alle acciughe
4h 20min