Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 92 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Wild-Terrine
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Kartoffelsalat Badische Art
6h
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 30min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1h 15min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Fondue moitié-moitié
20min