Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 92 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Bohnensalat mit Speck
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Coq au vin
2h
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Pulpo
2h
Piccata Milanese
30min
Apfel-Pulled-Pork
8h 20min
Fondue moitié-moitié
20 Min