
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln geachtelt
- 90 g Möhre in Scheiben
- 30 g Sellerie in Stücken
- 50 g Porree nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 924 kcal / 3864 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 92 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min