Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 300 g Milch
- 200 g Mehl
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 2 Prise Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Camembert
- 2 Birnen, geviertelt
- 10 g Zitronensaft
- 4 EL Öl
- 8 Scheiben Bacon, quer halbiert
- 80 g Preiselbeerkompott
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2970 kJ / 710 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1h 50min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Marzipan-Schmarren
45 min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30 min