Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semmelbrösel
- 100 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
Oliven-Topping
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 2 TL geriebener Parmesan
- 20 g Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
Kabeljau und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (4 cm)
- 2 Prise Salz
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 65 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 2 Eier, getrennt
- 70 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1914 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 397 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1j 30 menit
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1j 30 menit
Kabeljau-Gratin
50 menit
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 menit
Fisch auf Paprika-Couscous
40 min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1 Std. 15 Min
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1j 30 menit
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1j
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1h 10 min
Spargel-Lachs-Auflauf
1j 30 menit
Chicken Pot Pie
2j
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min