Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semmelbrösel
- 100 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
Oliven-Topping
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 2 TL geriebener Parmesan
- 20 g Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
Kabeljau und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (4 cm)
- 2 Prise Salz
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 65 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 2 Eier, getrennt
- 70 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1914 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 397 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40min
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40min
Ofenfisch mit Gemüse
50min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Omelette mit Bauernsalat
35min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Schwedische Lachs-Pizza
35min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1h 15min