Winter-Kabeljau

Winter-Kabeljau

3.2 25 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Semmelbrösel
  • Weißbrot altbacken, in Stücken
    100 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Koriander abgezupft
    3 Stängel
Oliven-Topping
  • Oliven, schwarz, entsteint
    100 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    2 TL
  • geriebener Parmesan
    2 TL
  • Zitronensaft
    20 g
  • Pfeffer
    2 - 3 Prisen
  • Salz
    1 Prise
Kabeljau und Fertigstellung
  • Wasser
    800 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (4 cm)
    500 g
  • Salz
    2 Prise
  • Zwiebeln geviertelt
    100 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    65 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut in Stücken (4 cm)
    800 g
  • Eier getrennt
    2
  • Sahne
    70 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 397 mg
Protein 30 g
Kalorie 1914 kJ / 458 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...