
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semmelbrösel
- 100 g Weißbrot altbacken, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Koriander abgezupft
Oliven-Topping
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 2 TL geriebener Parmesan
- 20 g Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
Kabeljau und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (4 cm)
- 2 Prise Salz
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 65 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut in Stücken (4 cm)
- 2 Eier getrennt
- 70 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 458 kcal / 1914 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 397 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanische Tortilla
45min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Gefüllte Auberginen
50min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1hod. 30min
Kabeljau-Gratin
50min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Geflügel-Ragout von der Keule
1hod.
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2hod. 10min
Khao Pad (Gemüsereis)
1hod. 30min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1hod. 15min
Überbackener Fenchel
1hod.