Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di insalata mista a foglie piccole tipo misticanza
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di frutta secca mista (mandorle, anacardi, pinoli, uvetta ecc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 980.4 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Insalata di calamari e pesche
40 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Burger di seppie
25 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.