Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 40 g queijo parmesão
Gnocchi
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 40 g manteiga
- 2 dentes de alho
- 60 g chalota
- 10 g salsa
- 50 g vinho branco seco
- 100 g crème fraîche
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 400 g miolo de camarão
- 200 g miolo de sapateira cozida
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2582 kJ / 618 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com molho de aneto e arroz basmati
40min
Esparguete com mexilhões e molho de mostarda
45 Min
Almôndegas de frango e ervas
35 Min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Bolo fudge de chocolate
40min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 Std. 25 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min
Pastéis recheados com carne
2 Std. 15 Min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 Min
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55min
Almôndegas de frango com polenta
1h 30min
Sushi descomplicado
45 Min