Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- ¼ TL Salz
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
Belag und Fertigstellung
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Eier
- 500 g Ricotta
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten, rot und gelb, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1371 kJ / 328 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45 min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Rote-Bete-Tarte
1h 30min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Västerbotten Quiche
1h 30min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1h 30min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min