Kompatibilní verze
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 500 g Schalotten, in Ringen
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Crema di Balsamico
- 100 g Rotwein
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Sahne
- 50 g Rucola, in groben Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 16020 kJ / 3825 kcal
- Protein
- 95 g
- Sacharidy
- 450 g
- Tuk
- 173 g
- Vláknina
- 34.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1h 15min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Couscous-Taler mit Cranberrys
1h
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40min
Süßkartoffelquiche mit karamellisierten Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Dattel-Mandel-Focaccia
3 Std. 20 Min
Bulgur-Auflauf
1 godz. 20 min