Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Cheddar, in Stücken
Mürbeteig
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 135 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 70 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 240 g Eiertomaten (ca. 3-4 Tomaten), Ø 5 cm
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Pfeffer
- 300 g Babyspinat, frisch
- 2 Knoblauchzehen
- ¾ TL Muskat, gerieben
- 200 g Ricotta
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2170 kJ / 519 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 693 mg
Alternativní recepty
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1h 30min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Möhren-Quiches
1h 10min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Gemüsetarte
1h
Überbackenes Risotto
50 Min
Flammkuchen mit Guacamole und Steakstreifen
45min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min