Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Weizenmehl Type 1050
- 150 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 35 g Olivenöl
- 10 g Honig
- 3 Prisen Pfeffer
- 450 g Tomaten, bunt gemischt, teils in Scheiben, teils geviertelt oder halbiert
- 100 g Ziegenfrischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3053 kJ / 729 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Tarte provençale
1h 40min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 godz. 30 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 godz. 15 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10 min
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min
Mediterraner Flammkuchen
35min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min