Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g Dinkel
- 140 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g vegane Margarine, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g vegane Margarine
- 400 g Hafercreme, vegan, zum Kochen (z. B. von Alnatura)
- 40 g Speisestärke
- 30 g Hafer-Schmelzflocken
- 30 g Sojamehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 rote Paprika, in Streifen (1 x 4 cm)
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1230 kJ / 295 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 Std. 10 Min
Vegane-Bällchen-Pasta
1 Std. 30 Min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Schnittchen mit veganem Lachs
12 Std. 30 Min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2h
Pfirsichtarte (vegan)
2h
Vegane Donauwellen
4h 15min
Vegane Eierspeise
10 Min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5h
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1 Std. 10 Min