Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 godz. 45 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Pulled-Jackfrucht-Burger
1h
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 godz. 45 min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h