
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 200 g boter in stukken, en meer om in te vetten
- 200 g pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken
- 100 g water
- 250 g bloem
- 25 g cacaopoeder (ong. 4 el)
- 1 volle eetlepel bakpoeder
- 180 g lichtbruine suiker
- 180 g suiker
- 3 eieren
- 80 g crème fraîche
Glazuur
- 200 g pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken
- 200 g zachte boter in stukken
- 200 g poedersuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 760 kcal / 3181 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 77.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Marmercake
2hod.
Sponge cake (luchtige cake)
1hod. 50min
Pannenkoeken
1hod. 15min
Kruimeldeeg
5min
Lolly's
40min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3hod. 15min
Napolitaanse cake
Žádné hodnocení
Gezouten karameltaart
2hod. 40min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Frangipanetaart
1hod. 25min