Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 200 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 200 g pure chocolade, minimum 63% cacao, callets of stukken
- 100 g water
- 250 g bloem
- 25 g cacaopoeder (ong. 4 el)
- 1 volle eetlepel bakpoeder
- 180 g lichtbruine suiker
- 180 g suiker
- 3 eieren
- 80 g crème fraîche
Glazuur
- 200 g pure chocolade, minimum 60% cacao, callets of stukken
- 200 g zachte boter, in stukken
- 200 g poedersuiker
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 3181 kJ / 760 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 77.3 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1hod. 10min
Citroencake
2sa
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Gekruide kersenbrioche-krans
2sa 20 dk
Lamslende met roze pepersaus
45 dk
Koekjes met chocoladedragees
1sa
Bessenjamtaart
2u. 35min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Taart van appelcrumble en meringue
2sa
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min