Zařízení & příslušenství
Zalmburgers
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 stuks
Suroviny
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Burgertijd!
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vanilleroomijs
12hod.
Hong Kong rijst met worst
55min.
Groentensaus voor pasta
40min.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5hod. 30min.
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Indische kippenburger
4hod.
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min.
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Mexicaanse tostadas met gehakt
1hod. 10min.
Yoghurtdressing
5min.