Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 147 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Margarita
5 min
Tartare de thon rouge
1 godz. 15 min
Tartare de bar
10min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Tartare de saumon frais
15min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1h 45min
Tartare de bœuf
10min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min