Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 147 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Vittello tonnato
4h 20min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Sauce cocktail
10 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 godz. 45 min
Sauce béarnaise
40 Min
Guacamole
25 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 godz.
Tartare de saumon frais
15 Min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 Std. 5 Min
Tartare de bœuf
10 Min
Salade César
30 min