Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'échalote
- 15 g de beurre
- 50 g de morilles déshydratées, réhydratées dans un bol d'eau et égouttées
- 150 g de crème fraîche épaisse et allégée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de panais, en petits cubes
- 100 g de topinambours, en cubes
- 250 g de carottes (2 grosses), en cubes
- 4 branches de thym frais
- sel
- poivre moulu
- 500 g de filet de veau, en gros cubes
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1251 kJ / 298 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1 Std. 5 Min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Porchetta aux herbes
50 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 godz. 15 min
Saltimboccas de veau
35min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1h
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1 Std. 10 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h