
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 2 cipollotti a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ peperone rosso a listarelle (5 cm)
Insalata
- 800 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
- 150 g di fagioli neri interi in scatola scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 155 kcal / 648.5 kJ
- Protein
- 4.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Finocchi ripieni al cous cous
1hod.
Fagioli e verdure
30min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40min
Chili vegetariano
1hod. 5min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Chili di tofu (vegan)
1hod.
Chili di seitan (vegan)
30min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min