
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina di teff
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- olio di semi di girasole (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 918 kcal / 3840.9 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 183 g
- Vláknina
- 20 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 325 mg
Alternativní recepty
Dressing speziato per verdure
Žádné hodnocení
Pastella per pancakes e waffles morbidi (senza glutine, senza uova e senza lattosio)
50min
Curry vegetariano
35min
Pane injera
8hod. 30min
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32hod. 50min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Žádné hodnocení
Tofu in crosta di sesamo
20min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Riso pilaf boliviano
55min
Purè di patate all'aglio
50min