
Zařízení & příslušenství
Hovězí Stroganoff
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů olivového oleje
-
300 gramů hovězí svíčkové na proužky (1 cm x 1 cm x 4 cm)
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička soli
-
300 gramů hovězí svíčkové na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
250 gramů čerstvých hub např. žampiónů, na čtvrtky
-
30 gramů vody
-
10 gramů kukuřičného škrobu
-
½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička anglické hořčice nebo jiné výrazné hořčice, např. dijonské
-
200 gramů smetany
-
50 gramů nakládaných okurek (volitelně) na proužky
-
petrželová nať nasekaná, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
449 kcal /
1871 kJ
Protein
36 g
Tuk
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Inspirace pro vás
192 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3hod. 35min
Hovězí Stroganoff
35min
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Houbovo-smetanová omáčka
30min