Zařízení & příslušenství
Hovězí Stroganoff
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů olivového oleje
-
300 gramů hovězí svíčkové na proužky (1 cm x 1 cm x 4 cm)
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička soli
-
300 gramů hovězí svíčkové na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
250 gramů čerstvých hub např. žampiónů, na čtvrtky
-
30 gramů vody
-
10 gramů kukuřičného škrobu
-
½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička anglické hořčice nebo jiné výrazné hořčice, např. dijonské
-
200 gramů smetany
-
50 gramů nakládaných okurek (volitelně) na proužky
-
petrželová nať nasekaná, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
36 g
Kalorie
1871 kJ /
449 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Inspirace pro vás
192 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min.
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Hovězí Stroganoff
35min.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2hod. 50min.
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.