Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à café de sel, et 3 pincées pour la farce, à ajuster en fonction des goûts
- 35 g de beurre, dont 20 g pour la cuisson, coupé en petits morceaux
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 18 feuilles de chou vert
- 55 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 200 g de lait
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 150 g de chair à saucisse
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de sirop de sucre roux (golden syrup)
- 200 g de bouillon de légumes (ou 200 g d'eau diluée dans ½ cube de bouillon)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 885.8 kJ / 225.2 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paupiette de chou farci
55min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30 min
Tourte aux blettes
13 Std.
Farçou
2h 20 min
Paupiettes de chou au poulet
2h 10min
Farci charentais
2u.
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1u.
Chou farci à la sauce tomate
1u. 45min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min