Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse di Gorgonzola e datteri
- 100 g di Gorgonzola
- 200 g di robiola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 datteri denocciolati a dadini piccoli
Cialda ai semi di girasole
- 20 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 30 g di semi di girasole tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 935.1 kJ / 223.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 452.7 mg
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Bagna cauda
35min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50 min
Tartufini salati
3h
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Sformatini ai porri
55 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Crema per pandoro
10 min