Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
270
g di farina di grano saraceno per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
nebo 270 g di farina di mais bianca bramata per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zafferano e pioppini
40 Min
Taroz
1h
Risotto alla monzese
35 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 Min
Pizzoccheri
50 min.
Polenta e bruscitti
2óra 20p
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Sciatt
1h
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Risotto al Teroldego
40 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min