Kompatibilní verze
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio indiano (Paneer)
- 1500 g di latte intero
- 4 cucchiai di aceto bianco
Crema di spinaci
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 20 g di burro
- 100 g di panna da cucina
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di limone, il succo spremuto fresco
- olio per frittura, q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Riso Kashmiri
30 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Guacamole Tex-Mex
5min