Kompatibilní verze
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio indiano (Paneer)
- 1500 g di latte intero
- 4 cucchiai di aceto bianco
Crema di spinaci
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 20 g di burro
- 100 g di panna da cucina
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di limone, il succo spremuto fresco
- olio per frittura, q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso Kashmiri
30 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Pilaf vegano
1 godz. 10 min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Chili vegetariano
Žádné hodnocení
Ramen (vegan)
1 godz. 50 min
Salsa satay
20 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili di seitan (vegan)
30 min