Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1050 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di zucchero
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzi
- 100 g di spinaci baby freschi
- 400 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi, tritato
- 150 g di panna fresca liquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 706 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2h
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Crema di asparagi verdi
50min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Crema di asparagi
50min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Crema ai funghi e semi di girasole
30 min
Vellutata di asparagi
45 min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h