Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x1x4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (volitelně)
- prezzemolo fresco tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortillas messicane con maiale
1 Std. 20 Min
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2 Std. 50 Min
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Quesadillas
3h
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Hamburger alla messicana
4h 25min
Empanadas di pollo e peperoni
2 godz. 30 min
Pão de queijo
1 Std.