Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x1x4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (volitelně)
- prezzemolo fresco tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Chicken Kottu
30 Min
Pasticcio di carne inglese
1h 40 min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Goulash di manzo con gnocchi di pane e cavolo rosso (Bimby Friend)
1h 40 min
Zuppa di manzo con verdure
30 Min
Maiale brasato con uovo e riso
45 Min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Polenta con straccetti di manzo
1 Std. 30 Min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Manzo alla Stroganoff
1h