Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di salsa di soia
- 80 g di cipollotti a pezzi
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di olio di sesamo
- 4 g di pepe rosa in grani
- 6 g di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 500 g di tonno fresco a tocchi (1-2 cm)
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fiori edibili q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 Std. 10 Min
Gamberi in salsa speziata
40min
Tartare al salmone
1h
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Salsa guacamole
10 min