Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati

Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati

4.0 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů Basmati rýže
  • 1 ½ čajové lžičky mořské soli
  • 1000 gramů vody
  • 400 gramů mrkve na úzké špalíčky (5 mm)
  • 400 gramů pórku na kousky (5 mm)
  • 500 gramů tresky vykostěné, bez kůže (cca 4 kusy)
  • 450 gramů mléka
  • 10 kusů bílého pepře, celého
  • 50 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého (nebo dle chuti)
  • 1 čajová lžička hořčičného prášku
  • 5 - 10 snítek pažitky nasekané, plus extra pro servírování

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 34.2 g
Kalorie 1835 kJ / 439 kcal
Tuk 4.3 g
Sacharidy 65.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...