Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
TM6 TM5

Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati

3.8 ( 5 hodnocení )

Suroviny

  • 200 gramů basmati rýže
  • 1 ½ čajové lžičky mořské soli
  • 1000 gramů vody
  • 400 gramů mrkve na úzké špalíčky (5 mm)
  • 400 gramů pórku na kousky (5 mm)
  • 500 gramů tresky vykostěné, bez kůže (cca 4 kusy)
  • 450 gramů mléka
  • 10 kusů bílého pepře, celého
  • 50 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého (nebo dle chuti)
  • 1 čajová lžička hořčičného prášku
  • 5 - 10 snítek pažitky nasekané, plus extra pro servírování

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
439 kcal / 1835 kJ
Protein
34.2 g
Tuk
4.3 g
Sacharidy
65.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty