Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
TM5 TM6

Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati

3.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů basmati rýže
  • 1 ½ čajové lžičky mořské soli
  • 1000 gramů vody
  • 400 gramů mrkve, na úzké špalíčky (5 mm)
  • 400 gramů pórku, na kousky (5 mm)
  • 500 gramů tresky, vykostěné, bez kůže (cca 4 kusy)
  • 450 gramů mléka
  • 10 kusů bílého pepře, celého
  • 50 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého (nebo dle chuti)
  • 1 čajová lžička hořčičného prášku
  • 5 - 10 snítek pažitky, nasekané, plus extra pro servírování

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1835 kJ / 439 kcal
Protein
34.2 g
Sacharidy
65.9 g
Tuk
4.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty