
Zařízení & příslušenství
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů basmati rýže
-
1 ½ čajové lžičky mořské soli
-
1000 gramů vody
-
400 gramů mrkve na úzké špalíčky (5 mm)
-
400 gramů pórku na kousky (5 mm)
-
500 gramů tresky vykostěné, bez kůže (cca 4 kusy)
-
450 gramů mléka
-
10 kusů bílého pepře, celého
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého (nebo dle chuti)
-
1 čajová lžička hořčičného prášku
-
5 - 10 snítek pažitky nasekané, plus extra pro servírování
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
439 kcal /
1835 kJ
Protein
34.2 g
Tuk
4.3 g
Sacharidy
65.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Večeře raz dva
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Losos s bramborovou kaší
55min
Krůtí prso na brokolicových růžičkách s kuskusem
45min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min