Emulsión de remolachas

Emulsión de remolachas

5.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
1 porción

Suroviny

  • 500 g de agua
  • 500 g de remolacha cruda peladas y en rodajas de 3 cm
  • 75 g de aceite de oliva
  • 1 limón solo su jugo
  • 1 cucharadita de miel
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • semillas de sésamo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 2738.7 mg
Protein 8.8 g
Kalorie 3849 kJ / 919.9 kcal
Tuk 75.5 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 10.4 g
Sacharidy 60.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...