Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina integral y algo más para espolvorear
- 100 g de mantequilla fría, cortada en trozos pequeños, y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de agua
Relleno y armado
- 300 g de puerro cortado en trozos de 3 cm
- 25 g de hojas de albahaca fresca
- 50 g de mantequilla
- 50 g de agua
- 200 g de crema de leche
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 40 g de queso parmesano rallado
- 200 g de salmón fresco sin piel ni espinas cortado en cubos de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1608 kJ / 384 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastel de papa
1h 10 min
Quiche de puerros
1h 10 min
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min
Ñoquis de sémola con salsa reina
1h
Budín de atún
50 min
Pastel de papas con pino de berenjenas
1h 20 min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Lasaña de carne mechada
3 Std. 5 Min
Ñoquis con salsa rosa
2u. 25min