Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina integral y algo más para espolvorear
- 100 g de mantequilla fría, cortada en trozos pequeños, y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de agua
Relleno y armado
- 300 g de puerro cortado en trozos de 3 cm
- 25 g de hojas de albahaca fresca
- 50 g de mantequilla
- 50 g de agua
- 200 g de crema de leche
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 40 g de queso parmesano rallado
- 200 g de salmón fresco sin piel ni espinas cortado en cubos de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1608 kJ / 384 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min
Empanadas de champiñones
2 godz. 10 min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50min
Hamburguesa de porotos azuki
1 godz. 30 min
Fajitas de pollo, rúcula y zucchini
20min
Tarta soufflé de espinaca
1u.
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35min
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Risotto con hongos a la cerveza
40min