
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de falda de ternera en filetes (churrascos)
- 1 trozo de unto (10-20 g)
- 1000 g de agua
- 1500 g de patatas gallegas
- 30 - 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal gorda
- ½ cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 314 kcal / 1314 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 9.1 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 338.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Carne guisada con fantasmas de patata
1hod. 30min
Albóndigas con arroz de tomate (Soutzoukakia)
1hod.
Chuletas de Sajonia con patatas y chucrut
45min
Pollo a la huertana
45min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1hod.
Tallarines saltados con carne
30min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1hod.
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Risotto de pollo y verduras
25min