Carne ó caldeiro

Carne ó caldeiro

4.2 33 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 1hod.
8 raciones

Suroviny

  • de falda de ternera en filetes (churrascos)
    1000 g
  • de unto (10-20 g)
    1 trozo
  • de agua
    1000 g
  • de patatas gallegas
    1500 g
  • de aceite de oliva
    30 - 40 g
  • de sal gorda
    1 cucharadita
  • de pimentón
    ½ cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 314 kcal / 1314 kJ
Protein 29.6 g
Tuk 9.1 g
Sacharidy 28.5 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sodík 338.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...