Carne ó caldeiro

Carne ó caldeiro

4.1 32 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
8 raciones

Suroviny

  • 1000 g de falda de ternera en filetes (churrascos)
  • 1 trozo de unto (10-20 g)
  • 1000 g de agua
  • 1500 g de patatas gallegas
  • 30 - 40 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal gorda
  • ½ cucharadita de pimentón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 338.2 mg
Protein 29.6 g
Kalorie 1314 kJ / 314 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 28.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...