
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Hollandaise
- 20 g gemischte frische Kräuter (Petersilie, Basilikum, Minze), Blättchen abgezupft
- 250 g Butter in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eidotter
- ½ TL Salz
- ½ TL Senf
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 200 g braune Champignons in Scheiben
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 120 - 140 g Babyspinat, frisch gewaschen und trocken geschüttelt
- 8 Scheiben Toastbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 807 kcal / 3375 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 37 g
- Sodík
- 851 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Pikante Riebelgrießtaler
2hod. 55min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Smoked Salmon Roulade
1hod. 55min
Crème Brûlée
3hod. 10min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Tacos mit Huhn und Erdnusssauce
35min
Scallops & Pea Puree
20min
Eggs Benedict
30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min