Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Hollandaise
- 20 g gemischte frische Kräuter (Petersilie, Basilikum, Minze), Blättchen abgezupft
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eidotter
- ½ TL Salz
- ½ TL Senf
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 200 g braune Champignons, in Scheiben
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 120 - 140 g Babyspinat, frisch, gewaschen und trocken geschüttelt
- 8 Scheiben Toastbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3375 kJ / 807 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 851 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18 Std. 30 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Eier in Dijonnaise
35min
Paprika Tricolore im Glas
1h 10min
Smoked Salmon Roulade
1h 55min
Grüner Mojo
10 Min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Eggs Benedict
30 Min