Sous-vide Teriyaki Lachs

Sous-vide Teriyaki Lachs

4.5 39 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Sesamsamen
    50 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
    4
  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    20 g
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure, (siehe Tipp)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 95 mg
Protein 31 g
Kalorie 1195 kJ / 286 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...