Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2j 30 menit
Basmati Reis
15min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Steinpilze sous-vide
30 min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3sa
Asiatisches Schmorfleisch
2j 30 menit
Boeuf Bourguignon
2h 45 min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1j 30 menit