
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 286 kcal / 1195 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 95 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Pulled Chicken Curry Burger
2 Std. 20 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Coq au vin
3 Std.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1 Std. 20 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min