Sous-vide Teriyaki Lachs
TM6

Sous-vide Teriyaki Lachs

4.5 ( 37 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g Sesamsamen
  • 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
  • 75 g Teriyaki-Sauce
  • 20 g frischer Ingwer in dünnen Scheiben
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • 30 g Zitronensaft
    nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
286 kcal / 1195 kJ
Protein
31 g
Tuk
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
95 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty