Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9hod.
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3u.
Steinpilze sous-vide
30 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1u. 50min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1u. 5min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Ribisel-Pavlova
2u. 50min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10 min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min