
Kompatibilní verze
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter kalt, in Stücken
- 200 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 90 g Wasser kalt
- ½ TL Salz
Champignon-Duxelle
- 225 g braune Champignons
- 1 EL getrocknete Steinpilze eingeweicht, abgetropft
- 50 g Schalotten halbiert
- 30 g Butter in Stücken
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 50 g Portwein, rot
- 2 Zweiglein Thymian, frisch Blättchen abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Beef Wellington
- Öl zum Braten
- 4 Rinderfilet-Steaks (à 180-200 g und ca. 2,5 cm dick)
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Eier verquirlt
Rotwein-Jus und Fertigstellung
- 50 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweiglein Thymian, frisch Blättchen abgezupft
- 50 g Butter in Stücken
- 100 g Portwein, rot
- 150 g Rotwein
- 100 g Rinderfond
- 20 g Balsamico-Essig dunkel
- 35 g brauner Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1037 kcal / 4341 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 75 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1hod. 15min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Crème Brûlée
3hod. 10min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1hod. 15min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16hod. 40min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min