Kompatibilní verze
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 90 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
Champignon-Duxelle
- 225 g braune Champignons
- 1 EL getrocknete Steinpilze, eingeweicht, abgetropft
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Portwein, rot
- 2 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Beef Wellington
- Öl zum Braten
- 4 Rinderfilet-Steaks (à 180-200 g und ca. 2,5 cm dick)
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Eier, verquirlt
Rotwein-Jus und Fertigstellung
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Portwein, rot
- 150 g Rotwein
- 100 g Rinderfond
- 20 g Balsamico-Essig, dunkel
- 35 g brauner Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4341 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 75 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Caesar Salad mit Huhn
50 menit
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Pappardelle al Ragù
4 Std.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Vitello tonnato sous-vide
4j 30 menit
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15 min
Sauce Tatare
15min