Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g Erdnussöl
nebo 15 g Sonnenblumenöl - 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 15 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
nebo 70 g Weißwein - 100 g Sojasauce
- 80 g Wasser und 1 EL für die Stärke
- 10 g Reisessig
- 5 - 10 g frischer Ingwer, fein gehackt
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 Sternanise (siehe Tipp)
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g Champignons, frisch
nebo 100 g frische Shiitakepilze - 300 g Brokkoli
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ¾ - 1 TL Maisstärke
- Sesam, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1633 kJ / 389 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Coq au vin
3h
Asiatischer Reisnudelsalat mit Huhn
1h 20 min
Pappardelle al Ragù
4h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Boef Stroganoff
50min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min