Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, halbiert
- 70 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di porri, in Stücken (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, geschält, in Stücken (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 10 g di erba cipollina fresca, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1139 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45min
Zuppa di arance e zucca
35min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Curry di lenticchie
50min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Zuppa di barbabietole
45min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Capuns grigionesi
35min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di zucca
35min