Soupe au vin de Soleure

Soupe au vin de Soleure

4.7 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de carottes en morceaux (3 cm)
  • 100 g de poireau coupé en morceaux (3 cm)
  • 400 g d'eau
  • 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 100 g de demi-crème
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de poudre de paprika
  • 1 pincée de sel selon les goûts
  • 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
  • 1 pâte feuilletée rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
  • 1 œuf battu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 10 g
Kalorie 1976 kJ / 473 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...