Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25min
Knöpflis
50min
Velouté de tomates au séré
25min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Soupe du chalet
40min
Cuisses de dames
1h 35min
Pizza quatre saisons
1h 30 min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Boulettes sur purée Parmentier
1u.
Couronne aux herbes et à l’ail
3h 30min
Roulade au citron
3h
Moutarde de Bénichon
40min