
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de carottes en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 473 kcal / 1976 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Linguine saumon et vodka
20min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1hod.
Vin blanc chaud
20min
Tartelettes aux oignons
35min
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Macaronis du chalet
45min
Salade de cervelas au fromage
10min
Fromage d’Italie pané
40min
Gratin de l’armailli
50min
Macaronis à la montagnarde
30min
Émincé à la zurichoise
50min