Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de sucre
- ½ gousse de vanille
- 175 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 250 g de farine
- 50 g de cacao en poudre (toutes sortes)
- 50 g de cacao sucré en poudre, à diluer
- 1 c. à café de poudre à lever
- 6 barres de chocolat suisse, type branches
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Milanais
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min.
Cake imbibé au citron
1h 30min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Gâteau des rois
1h 55 min
Gâteau à l'Ovo
55min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min.
Cake Mississippi clair
1h 15min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min