Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 201.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Royal de foie con caramelo
1h 50min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
1 godz. 20 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Ravioli de calabacín con cottage y salmón
45min
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4 godz.
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Rape en salsa americana
1h