Cassoulet vegetariano com leguminosas

Cassoulet vegetariano com leguminosas

4.1 21 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 doses

Suroviny

  • talo de aipo cortado em pedaços
    50 g
  • cenoura cortada em pedaços (2-3 cm)
    80 g
  • alecrim só as folhas
    1 pé
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • azeite mais q.b. p/ guarnecer
    40 g
  • lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
    250 g
    250 g lentilhas secas, cozidas
  • feijão-branco cozido escorrido
    250 g
  • água
    600 g
  • concentrado de tomate
    20 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    3 pitadas de
  • Croutons (volitelně) q.b. p/ guarnecer
  • Vinagre balsâmico (volitelně) q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 364 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 1011.5 kJ / 241.8 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 11.1 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 29.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...