Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços (2-3 cm)
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ guarnecer
-
250
g lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
nebo 250 g lentilhas secas cozidas - 250 g feijão-branco cozido escorrido
- 600 g água
- 20 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- Croutons q.b. p/ guarnecer (volitelně)
- Vinagre balsâmico q.b. p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 364 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Chili com seitan
25min
Rolo vegetariano
1 Std. 50 Min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h
Medalhões vegetarianos
1h 10min
Omelete proteica
30 min
Dip de queijo vegan
40 min
Caril indiano vegetariano
50min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1 godz. 35 min
Tofu à Lagareiro
13h
One pot de lentilhas e espinafres
1h
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1 godz. 35 min