Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ovos
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
- 200 g espargos arranjados e partidos em pedaços (separe as cabeças)
- ¼ c. chá de sal
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 15 g mostarda
- 50 g vinho branco
-
100
g natas
nebo 100 g natas de soja - Manteiga q.b. p/untar
- 6 ovos
- 15 g cebolinho picado p/ guarnecer
Cevadinha
- 90 g azeite
- 1 lima (raspa e sumo)
- 10 g manjericão
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g sultanas
- 80 g tomate-cereja, cortado em metades
- 50 g ervilhas descongeladas
- 80 g chalota cortada em quartos
- 150 g cebola roxa cortada em lâminas
- 100 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 750 g água
- 250 g cevada perolada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2123.3 kJ / 507.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 604.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Arroz integral vegetariano
40min
Iogurte vegan de caju e baunilha
15h 30min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 Min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40min
Massa com molho beringela e tomate
45 Min
Cevada com ratatouille
40min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1h
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1h 10min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min