Kompatibilní verze
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g couve-de-bruxelas cortada em metades
- 480 g curgete cortada em meias luas (1 cm aprox.)
- 480 g cenoura cortada em palitos
- 85 g azeite
- 2 ¼ c. chá de sal
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 210 g trigo sarraceno
- 720 g água
- 60 g queijo feta
- 3 - 5 pés de aneto, mais q.b. p/ guarnecer
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 limão (raspa e sumo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1146 kJ / 273 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 641 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estufado de lentilhas com legumes
1 Std. 45 Min
Estufado de lentilhas e castanha
1 Std. 40 Min
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1h
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 Min
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2 Std. 50 Min
Sopa rápida de caril de frango e couve-de-bruxelas e pãezinhos
45 Min
Salada de espargos e lentilhas
1h
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30min
Bulgur
35min
Moussaka vegetariana
1 godz. 10 min