Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 10 g gengibre cortado em tiras
- 600 g bife da vazia cortado em tiras
- 200 g couve coração-de-boi cortada em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
150
g cerveja preta
nebo 150 g cerveja - 200 g cenoura cortada longitudinalmente em tiras finas
- 150 g espargos cortados longitudinalmente em tiras finas
- 100 g ervilhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- Óleo de sésamo q.b. p/ regar
- Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 915 kJ / 219 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango guisado com cogumelos
30 Min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 Min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1h 5min
Coelho estufado com esparguete
9hod.
Arroz de peru com legumes
1sa 30 dk
Frango com molho de cenoura e pão a vapor
1 Std.
Tagliatelle com peru e ervilhas
1 Std.
Frango com ervilhas e batata-doce
1 Std.
Coelho guisado com cuscuz de romã
40 Min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9hod.
Arroz de coelho e espinafres
40 Min
Salteado de vitela com legumes
35 Min