Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 10 g gengibre cortado em tiras
- 600 g bife da vazia cortado em tiras
- 200 g couve coração-de-boi cortada em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
150
g cerveja preta
nebo 150 g cerveja - 200 g cenoura cortada longitudinalmente em tiras finas
- 150 g espargos cortados longitudinalmente em tiras finas
- 100 g ervilhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- Óleo de sésamo q.b. p/ regar
- Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 915 kJ / 219 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru estufado com feijão preto
35min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8h
Frango agridoce com arroz
40min
Guisado dos reis
13h 10min
Bacalhau com vinho do Porto
45 Min
Vitela com molho de laranja
40min
Escalopes com alcachofra e molho de limão
45 Min
Arroz de peru com legumes
1 Std. 30 Min
Peru com legumes
35min
Frango com ervilhas e batata-doce
1h
Tagliatelle com peru e ervilhas
1h
Frango guisado com cogumelos
30 Min